Vi finder ind til kernen

Courage Design arbejder for at skabe løsninger, der har en effekt, og som virker for dig i det daglige. Vi sætter vi os ind i din forretningsmodel og virksomhedens DNA. Vi spørger ind til den måde, du gerne vil kommunikere med dine samarbejdspartnere og kunder på. Og vi udfolder den profil, du og din forretning gerne vil genkendes på.

Vi skaber autenticitet i logodesigns, arbejdslyst i funktionelle websites og klare linjer i din profilering og markedsføring,

Tag et uforpligtende møde med Tina og opdag, hvor vi kan gøre en forskel.

Book et møde

Felter markeret med en * skal udfyldes

Hurtigt igang – designkonsultation

– få hurtig sparring på en aktuel udfordring eller gå i dybden

Bed om en DESIGNKONSULTATION og få min faglige sparring på et fysisk møde i Tinghuset eller online via Zoom. Her ser vi på konkrete design- og kommunikationsudfordringer, som for eksempel hvordan dine budskaber og produkter/ydelser præsenterer sig på din hjemmeside, sociale medier, tryksager og salgspræsentation.

Når du selv arbejder med egen markedsføring, er det ingen luksus at få professionel sparring – det er sparet tid og øget salg på den lange bane.

Designkonsultation kan tilpasses i form og varighed efter behov, fx.:

1 times DESIGNKONSULTATION – online via Zoom eller som fysisk arbejdsmøde: 850,- kr + moms.

30 minutters DESIGNKONSULTATION – online via Zoom: 450,- kr. + moms.

2 timers DESIGNKONSULTATION – fysisk arbejdsmøde eller mindre workshop med op til to deltagere: 1650,- kr. + moms. Ved ønske om flere deltagere kan aftales pris.